leeg
leeg
Bfresh logo

leeg
Horeca

Al bijna 20 jaar levert Paul Balduin aan de horeca. "Onze eerste horecaklant was café De Blindgenger in Maastricht, nu leveren we aan ruim 70 horecabedrijven in Zuid-Limburg.

Sterk item is de bezorgservice: Bfresh is altijd bereikbaar en bereid ook 's avonds tot laat na te leveren. De wensen van horecaondernemers zijn erg divers. De een wil de bestelling 's morgens voor 11 uur hebben en geeft ons en sleutel. Een ander wil zijn vlees om vijf uur 's middags ontvangen. Dat is geen enkel probleem. En we rijden ook voor kleine hoeveelheden. We staan in principe dag en nacht klaar.

Paul Balduin levert samen met Kees van Meerveld ook absoluut maatwerk. Geportioneerd naar gewicht of aantallen, in eigen verpakking, het kan allemaal. Maar ook eigen producten, vlees in eigen marinades of met eigen kruiden of kruidenrecepten. U zegt het maar, bij Bfresh kan echt alles. We zijn absoluut een ambachtelijke slagerij.

Wilt u ook kennismaken met de kwaliteiten van Bfresh?

Bel 043-3632401 en bestel een mooi proefpakket met producten uit de eigen slagerskeuken. Dit pakket bevat een aantal surprises voor milde prijs.


Bfresh bezorgauto