leeg
leeg
Bfresh logo

leeg
Vlees als ambacht

Bfresh Blanc BlueDe kwaliteit van goed rundvlees begint bij de geboorte en wordt gevolgd door het beste voer en een aangenaam leven. Al meer dan 70 jaar laten wij ons rundvlees afhangen. Dat komt de kwaliteit ten goede. Bfresh heeft al ruim 20 jaar ervaring in dit vak.
Onze runderen komen uit de Ardennen. Daar heb je nog boeren die met hart en ziel betrokken zijn bij het welzijn van hun wereldberoemde ras, het Belge Blanc Bleu.

Bfresh werkt nauw samen met Vleeshandel H. Perot uit Maastricht. "Dat is een grossier en uitsnijder. Die Maastrichtse familie is al vier generaties actief in het vak. Het bedrijf voldoet aan de hoogste hygi├źnevoorwaarden."

Wild!
Paul Balduin stamt niet alleen uit een slagers-, maar ook uit een jagersfamilie. "Ik jaag zelf en heb veel vrienden die jagen, vooral in de Eifel. Het resultaat van de jacht komt hier terecht en dat verwerk ik zelf. Ik haal een dier helemaal uit elkaar, beoordeel de kwaliteit, controleer het en maak er maatwerk van. Maar wie liever een groot stuk heeft en zelf wil snijden krijgt dat. Met mooi vlees kun je mensen tevreden stellen, zeker in de wildtijd. We schieten eenden, duiven en fazanten hier in de regio, herten, ree├źn en zwijnen in de Eifel. We krijgen ook wild van andere jagers, allemaal uit deze regio's en de Ardennen. Daarmee beperken we natuurlijk het aanbod van wild in onze zaak. We hebben niet altijd alles in voorraad maar kunnen wel alternatieven bieden. Ik bied in ieder geval geen gefokt wild aan. En als ik wat extra heb bel ik rond naar de horeca in de regio.

Het beste uit de natuur is hier binnen handbereik...